Uploaded by User46136

lagu jawa

advertisement
Nama : 1. Rozza Prajna Paramita
2. Srianah
Nggal dina balik mlaku
Andhak-undhuk karo ngguya-ngguyu
Moga isa dadi bocah kang priyayi
Tingkah laku ingkang luhur
Aja dadi wong kang goroh
Nama : 1. Gayuh Sasana Putri
2. Ayu Nur Hasanah
Dadio bocah jujur
Kanggo sangu ben ngesuk ra kufur
Dadi bocah kudu biso reh utami
Mugo di paring pandalu
Saking ngersa gusti Allah
Nama : 1. Ayu Tri Septiningsih
Sekolah nggolet ngelmu
Nimba kawruh saking para guru
Pituture kebak catur uga pakarti
Sapa temen lan tinemu
Cita-cita bakal klakon
Download
Random flashcards
hardi

0 Cards oauth2_google_0810629b-edb6-401f-b28c-674c45d34d87

Rekening Agen Resmi De Nature Indonesia

9 Cards denaturerumahsehat

Rekening Agen Resmi De Nature Indonesia

9 Cards denaturerumahsehat

sport and healty

2 Cards Nova Aulia Rahman

Create flashcards